Tore og jentene

søndag 16. januar 2011

Velkommen til STORAGRØNÅ 14 :)

Da er vi endelig inne i hus..:) og til dere som gjerne vil se hvordan det ser ut.- dere er mer en hjertelig velkommne på en befaring, skulle det være behov for overnatting ordner vi det også:)

Her trives vi veldig bra, har bodd her snart i 3 uker, så tiden går jammen fort... den siste uken som er gått nå har alle jentene vert sjuke, med høy feber og vondhals, noen dager har to vert syke andre dager bare en.. i dag er det marn-anne som har fått det, de andre er vel forhåpentligvis ferdige nå.. tørr nesten ikke si det for pålutselig får de det igjen.. men ho har i dag hatt 39.7 i feber.. sliten , trett og varm... I morgen må nok Tore vær hjemme som sykehjelp.. :)

Ellers har jo ting kommet tilbake til normalen, vi har fremdeles mye som gjennstår.. tore legger parkett i leiligheten nå, så skal kjøkkenet monteres og vi håper å være klare til utleie i beg. februar.:)
I vår del av huse mangler litt oppbevaringssakper og litt system på diverse ting.. men har vert flinke, skrudd på senger, PAX, ol i uker..

Jaja det er vel egentlig alt jeg har å si..:)

Ingen kommentarer: